In de weekenden van 15-17 juni en 22-24 juni sluit Rijkswaterstaat de N11 in beide richtingen af. Er is een verkeersplan opgesteld en het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A4. 

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdagmiddag 10 april de zesde editie van Ondernemersdag071

Kennismaken met het nieuwe college kan op Woensdag 30 mei tijdens de Ondernemersborrel in de Stadsgehoorzaal (aanvang 17.30 uur). 

Winterbijeenkomst met gluhwein en warme chocolademelk op de Schanstuin

Het bestuur komt vijf keer per jaar bijelkaar. Leden van de Vereniging kunnen minimaal 2 weken vooraf aan deze vergaderingen agendapunten inbrengen door het bestuur te mailen.

23 en 24 november: beperkte hinder door graafwerkzaamheden aan het energienet, kabels en leidingen: Lammenschansweg. 

Nationale Werkbezoek Dag: biedt werkzoekenden een kijkje in de keuken, doe mee en nodig elkaar uit!

Werkconferentie voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel! Lees meer. 

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 10 oktober Ondernemersdag071.

Save the date: op donderdagmiddag 16 november 2017 vindt de najaarsbijeenkomst voor onze leden plaats. 

 • Graafwerkzaamheden t.h.v. Kanaalpark 140

  Tussen 21 en 26 februari zijn er graafwerkzaamheden t.h.v. Kanaalpark 140. Hiervan kunnen auto's hinder ervaren. Voetgangers en fietsers kunnen er sowieso langs.

   

   
 • Sneeuwschuiven en strooien

  Het kan maar zo zijn dat je als ondernemer zelf kiest om te laten sneeuwschuiven en strooien om de bereikbaarheid van je bedrijf te garanderen.

  Lees meer...

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid