Het kan maar zo zijn dat je als ondernemer zelf kiest om te laten sneeuwschuiven en strooien om de bereikbaarheid van je bedrijf te garanderen.

 

De Gemeente doet haar best en zal voornamelijk de hoofdwegen weer zo spoedig mogelijk begaanbaar maken, mocht het nodig zijn. Maar de gemeente zal en kan niet alle wegen schoonvegen.

 

Indien je dit zelf wilt regelen kan je contact opnemen met Berry van der Holst (06-51329325) van het bedrijf Van der Holst en Zn. uit Wassenaar. Zij werken op afroep overdag, avond en in het weekend.

 

Sneeuwschuiver Small

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Actuele agenda

 • 15 en 22 juni weekendafsluiting N11

  In de weekenden van 15-17 juni en 22-24 juni sluit Rijkswaterstaat de N11 in beide richtingen af. Er is een verkeersplan opgesteld en het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A4. 

   
 • 10 april: Ondernemersdag071

  De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdagmiddag 10 april de zesde editie van Ondernemersdag071

   
 • 30 mei: Ondernemersborrel Leiden

  Kennismaken met het nieuwe college kan op Woensdag 30 mei tijdens de Ondernemersborrel in de Stadsgehoorzaal (aanvang 17.30 uur). 

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid